bussloo sauna openingstijden

nieuwsbrief en ontvang ook Thermen Bussloo korting! Anders dan in andere sauna's hoef je hier niet stil te zijn. Door middel van water, warme lucht, kleuren en geluiden wissel de sauna steeds van sfeer. Na het eten is een wandelingetje door de tuinen een aanrader. Blijf jij binnenkort ook slapen in Thermen Hotel Bussloo? Azi sauna, de warmte van de Azi sauna is sowieso al ontspannend, maar onder het toeziend oog van een grote boeddha wordt je ook van binnen helemaal zen. Bloemenksweg 38 7383 RN Voorst, telefoon:, email: Website: Mehr anzeigen. Door het opspuitende water, stoom en warme lucht waan je je even in IJsland.

bussloo sauna openingstijden

De Aziatische sauna is gemaakt van licht hout en versierd met Chinese karakters. Vier Elementensauna, de vier elementen water, vuur, aarde en lucht vind je terug in deze sauna. Hier mag je lekker bijpraten met elkaar.

Hema sauna korting, Zandsculpturen garderen 2019 openingstijden 2019,

In het Caldarium waan je je weer even in de tijd van Julius Ceasar, dankzij de sfeervolle aankleding van de ruimte en de heerlijke eucalyptusgeur. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Je kunt ook blijven overnachten en genieten van diverse behandelingen. Daarnaast kun je tijdens je bezoek aan Thermen Bussloo genieten van een uniek (gratis) belevingsprogramma kortingscode beats by dre wireless die bestaat uit opgietingen, Kailash, meditaties en rituelen. Badkledingdag op iedere tweede en laatste dinsdag van de maand) - Ook voor saunabezoek adviseren wij u te reserveren. Daarbij worden klankschalen, een gong en een geurige handdoek ingezet om een rustgevende, meditatieve ervaring te bieden. Dan is een dagje Thermen Bussloo precies wat je nodig hebt. Zie je het niet zitten om na je relaxdag weer in de drukte van alledag te storten? Daarnaast biedt de Thermen regelmatig verwenrituelen aan, waarbij er een heerlijke saunacreme wordt uitgedeeld.