kinepolis korting gezinsbond

Zo gemakkelijk kan het. Leerkrachten in het bezit van een lerarenkaart. Eric en Marie-Anne, kard.kinepolis korting gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond koop je bioscoopcheques met spaarkorting voor Kinepolis of voor een andere bioscoop bij jou in de buurt. Deze cheques kan je aan de kassa van de bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze. Goedkoop naar kinepolis met de Gezinsbond Je kan filmcheques met korting op de gezinsspaarkaart aankopen bij het plaatselijk verkooppunt van de Gezinsbond. Aan de kassa van Kinepolis kan je met deze cheques betalen voor een film naar keuze.

En klik op de button koop vouchers. Tot 2 euro spaarkorting per ticket. Volgende personen hebben recht op korting* : (mits voorleggen van een bewijsstuk). De kaart is tot 100 dagen na het eerste gebruik geldig en is niet op naam. Houders van een geactiveerde, kinepolis Student Card mogen aan een verminderd tarief naar de film. Ga langs bij je plaatselijke verkooppunt van de Gezinsbond voor korting op bioscoopcheques van Kinepolis of een bioscoop bij jou in de buurt of koop je tickets online. Denk eraan om een week op voorhand uw tickets te bestellen. Deze bioscoopcheques kan je inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket. Deze cheques kan je aan de kassa van de bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze. Na een controle van uw lidmaatschap kom je terecht op de pagina van de Vouchers webwinkel. Onze plaatselijke afgevaardigden: opgepast bij onze plaatselijke afgevaardigden zijn geen tickets meer in voorraad! Trek er eens op uit en breng een bezoekje ipad air 2 prijs aan de cinema.

Kleding korting site
Kortingscode dertronics
Itunes tegoed korting hema
Promotiecode vakantieveilingen 5 euro korting