kortingsbon koelkast eandis 2019

dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. De kortingbon kan gecombineerd worden met ecocheques, als de handelaar de kortingbonnen én ecocheques aanvaardt. De kortingbon is er alleen voor ' beschermde afnemers ' in het Vlaams Gewest. Eandis » Facturen 2019, individuele premies van je netbeheerder Eandis voor eindfacturen vanaf tot en met 31 december 2019 in bestaande woningen. De kortingbon is altijd geldig tot het einde van het jaar van de aanvraag.

Goedkopeverwarmignen kortingsbon, Kortingsbon circus freiwald, Kortingsbon rumag, Thermaalbad arcen kortingsbonnen,

Totaalrenovatiebonus : vanaf 3 investeringen uit een pakket van 7 investeringen (dak-, vloer-, muurisolatie, isolerende beglazing, ventilatiesysteem, zonneboiler, warmtepomp) ontvang je bovenop de individuele premies een extra bonus. Zo hebben beschermde afnemers recht op: Een hogere premie, een kortingbon voor een energiezuinige koelkast/wasmachine. De kortingbon heeft een waarde van 150 euro. Elke beschermde afnemer heeft recht op 1 kortingbon per jaar. Een premie voor een condensatieketel. Niet alle winkels nemen deel aan deze actie. Een beschermde afnemer (of 'beschermde klant is iemand die recht heeft op het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas. Veurnestraat 22, 8970 Poperinge, maandag: 15u - 18u15 - Vrijdag: 9u - 12u. Er zijn aanvullende voorwaarden inzake minimale te isoleren oppervlakte en ook de rest van de woning moet voldoende gesoleerd zijn. 'Beschermde afnemers' kunnen bij hun netbeheerder een kortingbon van 150 euro aanvragen voor de aankoop van een energiezuinige wasmachine of koelkast. Een kortingbon die u in 2018 aanvroeg, was dus geldig tot eind 2018. Installatie warmtepompboiler, installatie zonneboiler, onderstaande tabel geeft een overzicht van de individuele energiepremies voor bestaande woningen voor eindfacturen vanaf 2019.

Een kortingbon die u in 2019 aanvraagt, is geldig tot en met 31 december 2019. U op de website van uw netbeheerder (Infrax. Eandis ( externe website).

16 nov kortingsbon zolando
Kortingsbon corpus
Kortingsbon babypark
Geen verzendkosten kortingsbon woocommerce