kortingsbon diner

op het restaurantbezoek. Onze kernwaarden verschillen te veel, is het enige dat Bassant over het beindigen van deze samenwerking wil loslaten. De uitgifte van de vouchers loopt door tot eind december, dus inclusief de Sint en Kerst-periode. Ontvang met maximaal vier personen 25 korting op de gehele rekening. 25 korting op de gehele rekening (max. De actie is vooral belangrijk in het eerste kwartaal van 2019. Maandag 12 november start de uitgifte van de vouchers voor korting op restaurantbezoek.

Vichy normaderm kortingsbonnen
Kortingsbonnen sushi amsterdam
Veenpark kortingsbon

Ook krijgt de actie aandacht op de voorpagina van de Primera-folder die huis-aan-huis wordt verspreid. Ook wil hij niet loslaten hoeveel reserveringen de actie vorig jaar heeft opgeleverd. U kunt dan samen met anderen een jaar lang met 25 korting lunchen en dineren bij honderden restaurants in Nederland. Heeft u nog andere vragen? Reserveer (telefonisch of online) en vermeld dat u de Diner Kortingskaart wilt gebruiken.

Zoek op deze site een restaurant bij u in de buurt. Deze partij doet dit jaar niet meer mee. Meer informatie, of selecteer een provincie: Diner Kortingskaart, voor slechts 34,95 (incl. Bassant over de, primera Restaurant kortingsactie : Elke klant die 15 euro of meer besteedt bij Primera krijgt een voucher met een code daar.