kortingskaartjes flevonice

én introducee per dag bij een bezoek aan Flevonice voor de activiteit schaatsen. WinterseizoenkaartKom de hele winter onbeperkt schaatsen! Er even lekker uit met de hele familie. Een ideale plek voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Maar ook is er alle ruimte om heerlijk te skeeleren, steppen of volleyballen. 580 resultaten, bekijk alle advertenties van JJA, vergelijkbare advertenties 017/19 - FLevonice 20 korting p/p 0,50. IJshockeyschaats, ben jij dol op ijshockey, dan heb je daar weer een andere schaats voor nodig, namelijk de ijshockeyschaats. Ook is er een ijsbaan te vinden van 400 meter lang, zodat je net als Sven Kramer en Ireen Wüst naar hartelust rondjes kan schaatsen. Daarom vind je 's winters naast onze schaatsbanen ook een groot speelparadijs voor kinderen: Ice Funpark. 10 korting, bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen enkel andere ijsbaan ter wereld komt dichter bij het gevoel van oer-Hollands schaatsen op natuurijs dan onze ijsbanen. Het tropische Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux en biedt maar liefst meer dan én kilometer lang glijbaanplezier. Spectaculair Drift Kartende ultieme driftsensatie! Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs ng verder. Klapschaats, de klapschaats wordt door veel professionele schaatsers gebruikt, vooral bij het langebaanschaatsen. Deze worden niet zoveel gebruikt, omdat ze minder beweeglijk zijn. Ze hebben daar namelijk een baan van 3 kilometer lang, compleet gemaakt van natuurijs. Overleggen, meedenken en bediening: alles met een glimlach! Op de krabbelbaan eerst met en later ook zonder hulpmiddelen ging dat prima.

20 korting flevonice (schaatsen of Obstacle Run) mh-02 Kortingskaartjes flevonice, Kortingsbon danta s import Flevonice: korting op schaatsbaan Biddinghuizen Kortingscode h m 2018 augustus Body en Fit kortingscode januari 2019