vimexx.nl kortingscode

te gebruiken. Registreer binnen enkele minuten je domein met webhosting en maak gebruik van de snelle en belangrijker nog veilige servers van Vimexx. Vimexx-dashboard Wanneer je hosting hebt besteld, heb je ook een Vimexx-account aan moeten maken. Vimexx zegt hierover: Een verhuizing is gemiddeld gezien binnen 2 werkdagen afgerond. De beheeromgeving ziet er als volgt uit (iedereen die bekend is met DirectAdmin zal het herkennen Afbeelding: beheeromgeving DirectAdmin (klik op inpromoshop kortingscode de afbeelding voor een compleet beeld van DirectAdmin) Wat kun je in DirectAdmin DirectAdmin zit vol functies en wie voor het eerst kennismaakt met. Buiten die tijden behandelen wij de tickets ook.

Laat Vimexx je WordPress-website verhuizen mocht je dit zelf niet willen of kunnen! Beveiliging van de webhosting: wat Vimexx belooft en back-up management. Ook dit is sneller dan bij alle andere providers die ik tot nu toe heb getest. Ik heb me voor de review, omwille van de tijd, beperkt tot het handmatig installeren van WordPress. Via de checker controleer je of de domeinnaam waar je interesse in hebt nog beschikbaar is, zodra deze beschikbaar is dan selecteer je deze en voeg je de domeinnaam toe aan de winkelwagen. Waarschijnlijk zullen maar weinig gebruikers pakket Maximaal nodig hebben.

Belangrijk om te vermelden is dat ik de WordPress-testwebsite alleen heb verhuisd. Hosting beheren " te klikken. De back-up management functie is door Vimexx zelf ontwikkeld en daar zijn ze enorm trots op: Marianne van Vimexx: Deze oplossing hebben we volledig zelf ontwikkeld. Je kunt een verhuizing ook kosteloos door Vimexx laten uitvoeren. Testuitslagen na inschakelen Redis De volgende optimalisatie is Redis inschakelen (met Varnish nog steeds ingeschakeld) in DirectAdmin en configureren, waarbij ik onder andere de plugin Redis Object Cache heb genstalleerd. Ben jij nou ook benieuwd naar onze nieuwe ge├╝pgrade pakketten? Er zijn tal van mogelijkheden om je WordPress-website, of deze nu bestaand is of nieuw, te plaatsen op het hostingpakket. Voor nog geen 50 cent per maand krijgt u maar liefst 2GB SSD schijfruimte en heeft u recht op 25GB dataverkeer. Voer kortingscode wphb in bij het bestellen voor 1 maand gratis hosting. Dit is een ongelofelijk lage prijs als je je bedenkt dat je bij de concurrentie al gauw 4 tot 6 euro betaalt. Nog steeds niet veel in vergelijking met Managed WordPress Hosting en de meeste Premium WordPress Hosting-pakketten.