korting spelerij

verfmachine, waar je een spetter tekening mee maakt! Kinderfeestjes, ook kinderen die een feestje willen geven zijn meer dan mogelijk in de spelerij in Dieren. Ontdek in de Spelerij hoe je samenwerkt en hoe dingen werken; de wonderlijke omgeving van Jos Spanbroek. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox!

In de Spelerij bak je je eigen brood, heb jij potentie om een bakker te worden? In de Uitvinderij maak je je eigen creaties met verschillende materialen. Kom eens langs in Dieren en vindt uit of het wat voor jou. Lagere groepen brengen een bezoek aan het theater en oudere kinderen gaan voor het eerst aan de slag met uiteenlopende materialen in de Uitvinderij. De Spelerij is een andere locatie voor amusement dan andere speelhallen, ongewoon maar bijzonder. Dit is ook zijn drijfveer geweest om de Spelerij op te zetten. De Spelerij in Dieren leent zich ook voor de ontvangst van grote groepen. Bekijk zelf hoe alles werkt.

De Spelerij bestaat dan ook uit twee delen, de speeltuin en de Uitvinderij. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Middenin de Spelerij staat de Uitvinderij, een plek voor kinderen om te ontdekken. Een speeltuin, bakkerij en werkplaats in én? Bak je eigen broodje, ga daarna lekker je eigen gang in de Spelerij en ontdek alles wat er te ontdekken valt in de speelse wonderwereld! S avonds eten jullie met zijn allen pannenkoeken of poffertjes in het sfeervolle restaurant, gezellig!

Uiteraard ontdek je daar ook wat er naast een bezoek aan de Uitvinderij te doen. Met eigen handen maak je hier eigen creaties. Scholen en groepen, de Spelerij opent regelmatig haar deuren voor scholen en groepen. Speel en vindt het uit!

Splesj hoeven korting, Kortingscode safedeliveries, Mondo verde korting anwb, Kortingsbonnen madurodam,