ov chipkaart 40 korting bus

is het te koop? Gratis gratis - gratis met, kids Vrij van NS - Railrunner 34 korting op saldo, de leeftijdskorting geldt niet bij. Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Wat waren de prijzen in 2017 voor bus, tram, metro en veren?

Welke centrumzone moet ik kiezen? Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones. . Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen centrumzone je reisgebied.

Het instaptarief met Sentire is  1,20. . Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. Hiermee kun je binnen een gebied reizen met de bus, tram en metro. Voor welke gebieden is het te koop?