korting afrika museum tervuren

het museum zullen een onderkomen vinden in het Centrum voor Rijkswetenschappelijk Onderzoek. Bijzondere gasten kon men via de parkzijde in de grote erehal onder de koepel ontvangen. Hier zijn ook de nieuwe ruimtes voor de tijdelijke tentoonstellingen ondergebracht. Na de volledige herziening van de site in 2013 zullen de nu verspreide archieven een plaats vinden in een nieuw te bouwen collectietoren. De voorgevel werd naar het voorbeeld van de neoclassicistische Franse praalpaleizen ingericht.korting afrika museum tervuren

Afrika en de impact van de koloniale tijd kijkt ook naar actuele themas als biodiversiteit, natuurbeheersing, grondstoffen en vluchtelingen.
Openingsuren Koninklijk, museum voor Midden-, afrika in, tervuren.
We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.
Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser.
A small tree is not always a young tree.

Met korting naar ouwehands
Airbnb kortingscode invoeren

In dit gebouw vindt dan de ticketverkoop, de shop, het restaurant, de vestiaires en een picknickruimte voor kinderen zijn plaats. Via een ondergrondse galerij komt men van het nieuwe onthaalgebouw dan in het bestaande museumgebouw. Link, vaste tentoonstelling, oost-, afrika, link, vanaf 16 februari 2019. Het museum, in 2018 heropend na een vijf jaar durende vernieuwing, werd wel het 'laatste koloniale museum ter wereld' genoemd. Om de federale begroting van 2006 sluitend te maken, zijn bepaalde gebouwen van het kmma ondertussen verkocht door de federale regering. Men voorziet ook een nieuw apart te bouwen onthaalpaviljoen tussen het directiegebouw en het Koloninpaleis. Op, het jaar na de dood van Leopold II, vond de plechtige opening van het museum plaats door Leopolds opvolger Albert I en de toenmalige minister van Kolonin Jules Renkin. Meer dan honderd jaar na zijn ontstaan is het kmma uitgegroeid tot een interculturele ontmoetingsplaats en een internationaal wetenschappelijk onderzoekscentrum. Aan de rechterzijde van dit imposante gebouw bevindt zich het directiepaviljoen, aan de linkerzijde het Stanleypaviljoen, waar het volledige Stanleyarchief is in ondergebracht.

Bellatio kortingscode
Hoe reizen met korting ov chipkaart
We fashion kortingscode belgie