korting kaartjes beekse bergen

kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Ga je mee op safari in Beekse Bergen? Op de route liggen verschillende uitkijkpunten waar je de kans hebt de dieren van dichtbij te bekijken.

Beekse Bergen kortingscode: 10 korting in februari 2019 De hoogste korting op Safaripark Beekse Bergen tickets : tikata Met korting naar Safaripark Beekse Bergen - Anwb

Ontdek onze natuur, kom oog in oog te staan met wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. We berekenen de beste deal voor jouw groep.

Voor de kinderen zijn onderweg speeltoestellen. Vanaf het restaurant neem je korting treinkaartje ah eenvoudig de safaribus of -boot terug naar het begin van de route. Het park beschikt ook over een kilometers lang wandelpad. Safaripark Beekse BergenGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefDierentuinen. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Je kunt natuurlijk ook een andere wandelroute terug nemen, zo zie je nog meer van het park. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen. Jouw Safaripark Beekse Bergen deal!

Korting winterbanden anwb
Fonq kortingscode verjaardag
Kortingscode cosmeticahuis
Plaza juwelier kortingscode