vrijbuiter 20 korting

de klantenservice, we sturen een nieuw formulier aan je op via de mail! Houd je warm op de camping. Bijvoorbeeld schade aan het artikel of als we een verkeerd artikel hebben opgestuurd (al doen we natuurlijk ons uiterste best om dit niet te laten gebeuren). .

Vrijbuiter, sinds 1985 de grootste kampeerwinkelvrijbuiter 20 korting

Ga met je bestelling met onbeschadigde artikelen in nieuwstaat verpakt en de meegeleverde factuur naar een van de Vrijbuiter winkels. Retourneren en ruilen in de winkel. Of je nu wandelt, fietst, hardloopt of klimt, bij Vrijbuiter vind je broeken voor iedere buitensporter en voor ieder avontuur. Retourneren per post: alleen voor bestellingen via de webshop. Heb je een pakketje online gekocht? Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur het met je pakketje retour naar de winkel in Gouda: Elburgplein 18 2803 PX Gouda, de verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening. Voeg de artikelen samen in originele doos verzenddoos met de factuur of een kopie van de factuur in het pakket. Zodra we het retourpakketje ontvangen laten we dit je via de mail weten en zullen we binnen 14 dagen je betaling terugstorten. Is je gekochte product kapot?

Heb je nog geen account? Maak dan eerst een persoonlijk Vrijbuiter account aan door op deze pagina het e-mailadres achter te laten waarmee je de bestelling gedaan hebt. Bekijk hier de adressen en openingstijden van onze 2 megastores in camping- en outdoorartikelen. Tot snel bij Vrijbuiter in Gouda of Zaandam!