c en a jassen grote maten

winddichte stof en heeft ook een beschermende capuchon. Oorspronkelijk komt deze jas met zijn kenmerkende capuchon uit Alaska. Ons assortiment damesjassen in een grote maat biedt overigens geen dierlijke materialen maar wel katoen, polyester of een mix van katoen en nylon. Quickview C A XL Canda winterjas antraciet (heren) van:.-.50 C A XL Angelo Litrico sweatpants met zijstrepen marine (heren) Quickview C A XL Angelo Litrico sweatpants met zijstrepen marine (heren) voor:.90 C A XL Angelo Litrico T-shirt Quickview C A XL Angelo. C A XL Canda overhemd (heren quickview, c A XL Canda overhemd (heren) voor:. We kunnen de verzamelde gegevens naar onze sociale media en/of analysepartners doorsturen voor verdere analyses.



c en a jassen grote maten

Want ook in de buitenlucht gaat mode gewoon door. C&A gebruikt Cookies en Tracking Pixels op deze website, om de inhoud aan te passen en het verkeer en gedrag van gebruikers te analyseren. We kunnen de verzamelde gegevens naar onze sociale media en/of analysepartners doorsturen voor verdere analyses. Jassen in grote maten voor dames: van bomberjacks tot en met chiffon blazers. Voor het trotseren van weer en wind of als een luchtige bescherming tegen een frisse lentebries: met de juiste jas geniet je meer van de buitenlucht.

Bovendien hebben de korting jenisport modeontwerpers ook aan het comfort gedacht. In onze online shop vind je allerlei stijlvolle jacks, mantels en blazers die speciaal gemaakt zijn voor dames met een grotere maat. Let wel bij de aanschaf van je nieuwe kledingstuk op de wasvoorschriften. Zo kom je ook het duurzame biokatoen tegen in onze collectie. Elegantie houdt met onze collectie niet op bij de voordeur.