korting thermen nijmegen

vind u onze laatste nieuwsberichten. Wat je moet doen om kans te maken? Nu slechts 89,50 per persoon. Maar we vroegen wel onze gasten een plantje of zonnebloemen mee te nemen om ons centrum constant zo fraai mogelijk te houden. Doordat het van der valk 3=2 almere lichaam telkens in én vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. Wat gasten zeggen Hieronder vind u de mening van onze gasten, bent u onze volgende gast die wij mogen verwelkomen? De restaurants zijn bereikbaar per lift. .

Sauna voor mensen met een beperking Wij vinden dat wellness voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook massages, hammams.d.

In thermen Sanadome is een zoetwaterbron en een thermale zoutwaterbron. Wij bevestigen uw reservering per mail of indien. En dat doen wij natuurlijk graag. Horeca qua voedsel en drinken niet alleen uitstekend, maar alles is bovendien heel redelijk geprijsd. Welkom bij Sauna Beauty. Lunch arrangement Geniet van een heerlijk lunch arrangement en geniet van een heerlijke lunch in De Thermen Nijmegen. Air Miles inwisselen bij Sanadome Spaar jij Air Miles?