mega platen en cd beurs 2019

en bijzondere exposities. Omega Auctions (UK) toont het gehele weekeinde de beste stukken uit Hooks privé collectie. Amazing Album Art is samengesteld door popcultuurexpert Johan Kugelberg (USA). Op de video hieronder wordt een impressie gegeven van de 48ste. De editie in november is het populairst en wordt bezocht tussen.000.000 betalende bezoekers. Zowel Jon Savage als Johan Kugelberg signeren hun diverse boeken en geven mondeling toelichting op de getoonde hoezen. Meer informatie over de Mega Platen en CD Beurs De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn geopend op zaterdag 17 november van.00 tot.00 uur en zondag 18 november van.00 tot.00 uur. De vintage vinyl- en cd liefhebbers komen bij elkaar om platen te kopen, boekpresentaties bij te wonen, live optredens te zien en exposities te bezoeken. Het eerste vinyl album in 14 jaar getiteld Great en Bert Heerink presenteert en signeert zijn onlangs op het Strengholt label verschenen nieuwe dubbel elpee. Deze platenfabriek perst vinyl voor heel Europa en zal op de beursvloer door middel van diverse demonstraties tonen hoe dit proces in werking gaat. Read More Amazing Album Art Los Exitos de Sex Pistols Amazing Album Art Fela Kuti Joy Division expo met special guest bassist Peter Hook (UK) Op een andere expositie is een groot deel van het persoonlijk archief van Peter Hook te zien.

De Platen - en CD- beurzen van Kdx fairs! Reeds twintig jaar de referentie. De platenbeurzen zijn immers de kans om voor een prikje platen en cd's op de kop te tikken. Maar ook de crate digger die meer zoekt kan er de knapste verzamelstukken of net die onvindbare LP boven water halen. Platen en cd beurs.

In het begin waren de naalden van metaal gemaakt en moesten na het spelen van elke plaat vervangen worden. Door de jaren heen zijn er heel wat bijzondere soorten platenspelers ontwikkeld, elk met hun eigen functionaliteiten. De beurs brengt meer dan 125 verkopers new york fashion kortingscode 2019 september uit binnen- en buitenland en dit over zo'n 600 lopende meter op een oppervlakte van 3500. Zo verscheen er kort na de tweede wereldoorlog de platenwisselaar, een platenspeler waar meerdere platen op kunnen worden gelegd en die automatisch worden omgewisseld. Nadat hij een rijmpje in de trechter van het apparaat had geroepen kon hij het via het verplaatsen van de naald horen. By using Twitters services you agree to our. The place to be!