met korting naar libelle zomerweek

moeder of ga gezellig met je zus en beleef een superleuke dag met heel veel andere vrouwen. Vaak kunnen er maar een beperkt aantal dames meedoen. Workshop volgen, een tussenstop bij een leuke workshop mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoekje aan de Libelle zomerweek. Als je de poorten uitloopt is het feest nog niet voorbij: iedere bezoekster krijgt namelijk een grote Libelleshopper vol met leuke goodies en samples.

Honderden stands om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer. Verwacht leuke bekende en onbekende merken, mooie aanbiedingen en leuke nieuwe producten. Net als de Huishoudbeurs is de Libelle Zomerweek het ultieme vriendinnenuitje! Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Libelle Zomerweek korting!

Plaza juwelier kortingscode
Fonq kortingscode verjaardag
Dominos kortingscode dordrecht
Max en luna kortingscode

Verwacht hier veel bekende gezichten, zelfs onze minister-president is al eens langs geweest! Bespaar op je entreebewijs en geniet des te meer van alle heerlijkheden die het evenement te bieden heeft. Tickets met ledenvoordeel zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (t/m 20 mei). Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Volg interessante discussies met vooraanstaande politici, ontmoet Libelle-heldinnen als Anne-Wil en Ebru Umar en geniet van optredens van de leukste artiesten van Nederland.

Uw ereader korting
Topbloemen korting
Duimen voor korting 2019
Neoderma korting