intratuin lochem 20 korting

opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Bij een bestelling vuurwerk tijdens de voorverkoop ( t/m 27 december.59uur ) mag je voor 20 gratis extra vuurwerk uitzoeken! Zaterdag 9 maart, zaterdag 6 april, zaterdag 4 mei. Zaterdag 1 juni, maandag 10 juni (2e Pinksterdag zaterdag 29 juni. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden. Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken. De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag. Tuinontwerpstudio Intratuin actie maanden! Want naast een breed assortiment tuindecoratie, tuinmeubelen, tuingereedschap, binnen- en buiten planten, woon- en kookaccessoires en dierbenodigdheden, bieden zij ook een uitstekende service en vakmanschap met liefde en passie voor de natuur.intratuin lochem 20 korting

Actievoorwaarden 20 korting op potterie: - De korting is geldig tijdens de plantenruilbeurs op zaterdag 26 januari van.00-16.00 uur.
Opop «Vorige; 1; 2; Volgende».
Intratuin, lochem, goorseweg 27 7241 PA, lochem.
Openingstijden vrijdag 28 december van 09-21 uur zaterdag 29 december van 09-21 uur zondag 30 december van 12-17 uur (let.

Elke week hebben zij aantrekkelijke aanbiedingen, die zij vermelden in de Intratuin folder. . Inschrijven, intratuin folder en aanbiedingen, intratuin is een grote Europese organisatie van tuincentra met 54 tuincentra in Nederland en een aantrekkelijke webwinkel. Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio: - Maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. Daarmee is Intratuin marktleider in Nederland. Draag altijd een vuurwerkbril, draag altijd een vuurwerkbril, aansteekkoord 20 cm 10 voor 2,50.

Over de Tuinontwerpstudio, intratuin heeft een eigen tuin ontwerpstudio. . De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat. In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden. Na de vele inspiraties die we hebben gecreerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen.