lucky no 7 kortingscode

voor de jongere bezoekers, maar in Japan is iedereen een beetje kind. Een leuke budget-optie is het Khaosan Tokyo Kabuki hostel, dat gelegen is in de wijk Asakusa. Hitsige mannen die houden van mangavrouwtjes. Must see in Shinjuku: De bonte gevelreclames en eindeloze straten vol neonverlichting. Je waant je even op een andere planeet, maar het is echt geweldig om te zien. Hier moet je zijn voor bijzondere concept stores en hippe kledingboetieks. In de love hotels hebben we geen interesse, maar we eten hier wel de dikste soba ramen die ik ooit heb gezien.

Lucky no 7 kortingscode
lucky no 7 kortingscode

In deze blog vind je een overzicht met de leukste wijken van Tokyo én wat je er kan zien en doen. Must do in Shinjuku: Neem de lift naar de top van het Metropolitan Government Building. Moeders die tegen elke prijs een knuffel proberen te winnen bij een grijpautomaat. Deze metrolijn komt namelijk langs bijna alle bovengenoemde wijken in Tokyo. Just promise youll share 1/2 of a loaf, ok? . Klik hier voor een kortingscode van. De bekende Westerse ketens zijn goed vertegenwoordigd, maar leuker zijn de Japanse winkels.

Must see in Ueno: Het Tokyo National Museum. Lees ook mijn uitgebreide blog met alle tips voor Tokyo, dE leukste wijken IN tokyo, mijn tips en aanbevelingen. Zet dus zeker koers naar dit restaurant, want de korting spa zuiver noodles worden er nog met spierkracht gerold. Blend in vanilla, buttermilk and bananas until smooth. Akihabara: DE gamewijk VAN tokyo, akihabara Electric Town is de gamewijk van. Het beroemde kruispunt in Shibuya is een perfect voorbeeld van Japanse efficintie.