kortingskaarten kerstplaza

oliebollenkraam en Leenbakker, assen, mFA Pitelo, assen. In een andere zaal zijn dan optredens van verschillende bands. Onder meer singer songwriters, kortingsbon smomerscountdown studenten van het Prins Claus Conservatorium, Vrijdag en optredens van verschillende culturele instellingen zoals Club Guy en Roni en het jongeren theater De Steeg. Frank van Hulle bouwde zijn tent op in het Martiniplaza. Oliebollenkraam Tuinland, b Bedum, avia tankstation, bedum. Zo draai, bots en schrik je in draaimolens, botsauto's en de spectaculaire Break Dance. Met de productie Woodstock geven Kitty Hagen, Luna da Silva Virglio, Djura Dame, Pascalle Poelman, André Benders, Kevin De Moor dagelijks 2 á 3 voorstellingen van circa 40 minuten per show. Groningen, maandag 12 december 2016, de terugkeer van de nieuwjaarsreceptie in Groningen, op zondag 1 januari in Martiniplaza, wordt geen receptie maar een heus festival. Jumbo, bedum, one way, bedum, plus, bedum.

Bezoekers kunnen s middags zelfs gratis naar de winterkermis in hetzelfde complex. De echte ouwe-gouwe attracties zijn - zoals je zal merken - nog altijd een grote hit. Probeer dan bij een van de andere afhaallocaties. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Dolfinarium kortingskaarten

Het evenement is van zondag 25 december tot en met zondag 8 januari. Lees meer, from Our Editors, deze overdekte kermis heeft ook dit jaar weer z'n weg naar Martiniplaza in Groningen weten te vinden. Ook via de mail of post worden er gén kortingsbonnen verstrekt. Bron: Dagblad van het Noorden Attracties Kerstplaza Groningen 25 december 2016 t/m Klik hier Volg m op en Gén volwaardig circus tijdens Kerstplaza Groningen 22 november 2016 Gén volwaardig circus tijdens Kerstplaza Groningen Groningen Er zal dit jaar geen compleet circus zijn tijdens Kerstplaza Groningen. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuke Speeltuin, maar ook naar leuke schoolreisjes. Wel komen er diverse voorstellingen op het podium, klinkt het verder.

Oefen je werp-arm tijdens het ballengooien en je schiettalent bij een schiettent, en win de mooiste knuffelbeer bij de grijpkraantjes. Ook is er een gezellige overdekte markt waar je van alles kan shoppen.