kortingscode spoor meereis

wie meegereisd wordt. De vergoeding wordt gebaseerd op basis van het door u betaalde bedrag. Hoe kan ik toch die moleskine agenda aanbieding korting krijgen, het gaat toch om een aardig bedrag als je uit Breda naar Amsterdam wil reizen. U kunt maximaal 1 keer per editie van. Tja dat tijdschrift is vandaag met de krantenbak geleegd. De NS Meereisretour mag alleen worden gebruikt in combinatie met een persoon die minimaal 12 jaar is en reist met een geldig vervoersbewijs). Mag ik de NS Meereisretour op verschillende dagen gebruiken?

U kunt het Meereisretour miele kortingsvoucher aan iemand anders geven of zelf gebruiken, mits degene met wie wordt meegereisd een geldig vervoerbewijs of geldige check-in kan tonen en 12 jaar of ouder. Bij bezetting van 2 personen.k. Per reiziger met een geldig vervoerbewijs kan maximaal 1 persoon met een Meereisretour meereizen in dezelfde klasse als de reiziger met wie meegereisd wordt. Ga naar de bestelpagina, voer uw reisgegevens. Met de NS Meereisretour reist u op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als uw reisgenoot.kortingscode spoor meereis

Spoor staat uw kortingscode. Met deze kortingscode kunt u voor 8,95 een Meereisretour bestellen. Normaal gesproken kost een Meereisretour 39, dus u ontvangt 30,05 korting. Mijn vrouw en ik hebben beiden een OV-kaart. Tot mijn verbazing lees ik.

Jumbo kortingscode share a perfect day
Klm kortingscode 2019