ponypark slagharen aanbiedingen met pony bij

cowboys en indianen de strijd korting hotel amsterdam aangingen om het Wilde Westen te veroveren. Met als klapstuk een sensationele avondshow. De gebouwen, voertuigen, danseressen en acrobaten: alles en iedereen is met lichtjes versierd. Verblijf in én van de Western accommodaties en ga op avontuur. Ontdek het Wilde Westen tijdens uw verblijf in Slagharen.

Toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana. Hieronder vindt u alle actuele Slagharen aanbiedingen voor uw vakantie bij vakantiepark Slagharen!

Ontdek het waterpark Aqua Mexicana, bij pretpark Slagharen zitten ze nooit stil. U kunt ook ontspannen in het bubbelbad: er is plek voor maar liefst 70 personen. U bent daarom van harte welkom op vakantiepark Slagharen met uiteenlopende accommodaties met bijzondere themas. Men blijft hier de gasten voortdurend verrassen met leuke nieuwigheden. Alle aanbiedingen boekt u overigens bij Voordeeluitjes. Denk hierbij aan Paas, Sinterklaas en een Kerst event, plopsa indoor coevorden korting en het Miracle of Lights. Bij elk vakantiehuisje staat een Shetland pony tot je beschikking. Boek nu vanaf 189,00.

Aanbiedingen en Acties vakantiepark Slagharen Slagharen Profiteer van deze Prijspakker - Midweek in Slagharen Slagharen PonyparkCity, Vakantiepark met 300 shetland pony Weekend Slagharen met hoge korting!