van der valk haarlem menukaart

yoghurt en kruidenolie Gerookte eend 10,50 Gepekelde rode kool, zoete rode ui, hazelnoot en frambozendressing. Salade pulled chicken 11,50, tomatensalsa en ingelegde rode ui, twaalfuurtje 11,00. Little Gem en coleslaw, waldkornbroodje geitenkaas (V) 8,50, rucola, amandel en tomaten-chili jam. Indien u een tweede groente wenst kunt u dit direct bij uw bestelling kenbaar maken. Bij Van der Valk Kasteel TerWorm en Van der Valk Kasteel Bloemendal gelden andere voorwaarden. Bij ons is uw vergadering, congres, familiefeest of bruiloft in goede handen. Gerookte eend met gepekelde rode kool, zoete rode ui, hazelnoot en frambozendressing. Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en honing-mosterd dilledressing. Een groot aantal gerechten van onze menukaart is glutenvrij. Runderburger (biologisch sesam broodje, sla, tomaat, kaas en gekonfijte uien. Kroket met brood, mini uitsmijter ham en klein kopje tomatensoep. Ciabatta gerookte zalm 8,75, rode ui, roomkaas en kappertjes, pitabroodje teriyaki kip 9,50.

van der valk haarlem menukaart

Van der valk haarlem menukaart
van der valk haarlem menukaart

Kortingsbon dermarolling.nl,

Bruschetta ribeye 9,50, rucola, scharreleitje, pijnboompitjes en truffelmayonaise, broodje hamburger 10,00. Tijdens de feestdagen is de Diner Deal niet te reserveren. Vegetarische gerechten Krokant gebakken polenta (VV) 15,00 Met kruidig hoe reken ik procent korting uit gemarineerde gegrilde groente Groentecurry (VV) 15,00 Met kokosrijst Ravioli (V) 15,00 Paddenstoelen, bosui en truffelroom (V) vegetarisch (VV) veganistisch Hoofdgerechten serveren wij met én groente, friet, gebakken aardappelen en mayonaise. Voor de kleine trek Sliptong 16,50 Twee gebakken sliptongen met Hollandaisesaus New Orleans Gumbo 14,50 Creools stoofpotje uit de oven met gebakken kip, garnaal, chorizo en rijst Gehakt biefstukje 14,50 Gebakken spek, ui en champignons Kleine schnitzel 12,00 Met champignonroomsaus Hazenpeper 15,00. Eten Drinken, vegan groentecurry met kokosrijst, passievruchten cheesecake met vanilleroomijs en bosvruchtensaus. Vleesgerechten Tournedos 24,50 Aardappeltaartje en groene pepersaus Hertenbiefstukjes 22,00 Hutspot en portjus Ribeye (350 gram) 26,00 Gepofte aardappel en kruidenboter Steak 18,50 Groenten uit de wok en jus Gebakken kalfslever (biologisch) 18,00 Spek, ui en calvadossaus New Orleans Gumbo 21,00 Creools stoofpotje. Italiaanse bol carpaccio 8,75, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise, broodje gezond.0 8,50.