ns korting meereizen chipkaart

ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Check tijdens de daluren kortingscode pakshop.nl in en aan het einde van de reis uit. GVB Zo werkt de OV-chipkaart. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? EEN ODE AAN studenten OV Vet Gezellig aangifte 2015, dagretour NS lunch sapje, railcam Mierlo - Hout.

Voor 60 plussers biedt Dal Voordeel extra voordeel: voor 24,50 euro krijg je zeven dagkaarten 2e klas cadeau, deze worden Keuzedagkaarten genoemd. In Nederland ligt 6380 kilometer spoor en een groot deel daarvan wordt bereden door de bekende gele treinen van. Met de trein reis je van station naar station, maar omdat je uiteindelijke bestemming vaak een stukje van het station af ligt, zorgt de NS ervoor dat je vanaf het station eenvoudig je eindbestemming kunt bereiken. Zo kun je nog even snel een cadeautje halen, een nieuwe outfit scoren of een smakelijke avondmaaltijd kopen. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart.

Stel je vraag, of geef je suggestie of klacht snel en gemakkelijk door via de OV-chipkaart Klantenservice of online via het contactformulier.
Heeft u een NS Treinkaartje enkele reis nodig?
Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar via onze website.
Aanbieders als VakantieVeilingen en ActieVanDeDag bieden deze regelmatig aan voor 12,50 per enkele reis.

Kortingscode boeken bol com
Kortingscode mister spex
Retour kinderkleding 70 korting
65 plus korting