breng korting ov-chip

Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting. Bestellen: hoe werkt het? Voorwaarden, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. Wanneer is Altijd Korting maand interessant? SKU: 4010 Categorien: Landelijke abonnementen bus, tram, metro, EBS abonnementen, GVB abonnementen, NS abonnementen, NS Kortingsabonnementen, Arriva abonnementen, Arriva altijd korting, Connexxion abonnementen, U-OV abonnementen, Breng abonnementen, HTM abonnementen, RET abonnementen, QBuzz abonnementen, Abonnementen van Hermes, Syntus abonnementen Tags: Breng, Treinabonnement, Arriva, Busabonnement, Connexxion, EBS.

24 oktober: Werkzaamheden Waalkade Nijmegen. Bekijk al het nieuws. Met een OV-chipaccount heb je altijd en overal inzicht in je reizen, reiskosten, saldo, abonnementen en de status. In Mijn OV -chip kun je ook een heleboel zelf regelen, zoals het blokkeren en vervangen van je kaart of het wijzigen van je gegevens. Korting op maandag vanaf.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag vanaf.00 uur en op vrijdag van.00 tot.00 uur.

OV-chipkaart - Home Mijn, oV - chipbreng korting ov-chip

Cameranu korting, Euro disney korting, Trein korting februari 2019,

Het is een abonnement dat u laadt op uw persoonlijke OV-chipkaart. Voor scholieren van 12 tot en veteranen korting met 18 jaar geldt zelfs een korting van 40! Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist. Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Wissen, beschrijving, altijd Korting abonnement Maand, neemt u regelmatig de bus, tram of metro naar uw werk, school of voor een dagje uit? Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen.

breng korting ov-chip