korting zandsculpturen valkenburg

met jouw persoonsgegevens omgaat. Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen. In zowel de Gemeentegrot als de Fluweelengrot vinden sprookjesachtige kerstmarkten plaats. Stap in de kabelbaan om de hoger gelegen Wilhelminatoren te bereiken! Na uw bezoek aan de kerstgrot kunt u per kabelbaan (retourrit) naar de Wilhelminatoren. Ongeveer 15 sprookjes komen tot leven in het park: Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Verder vindt je er kunst uit de omgeving en vele archeologische vondsten. In MergelRijk is veel te beleven voor de hele familie. Verder is er een uitgebreide expositie van mijnwerkersgereedschap.

Rondleidingen, proeverijen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, trouwerijen, kerst in MergelRijk: Unieke Kerst Miniaturen en Mergelbeelden! Ook vind je in Valkenburg de grootste ondergrondse kerststal van Europa, gemaakt van zand. Krijt, 65 miljoen jaar geleden, de tijd van de dinos en de vorming van mergel. Wat u krijgt: korting grotten Valkenburg en ook op 250 andere dagjes uit in Nederland. Entreeprijzen, kinderen t/m 11 jaar: 3,00, vanaf 12 jaar: 7,00. Film Mergeltovenaar, bekend van tv, speurtocht, voor groepen: Mergelworkshops. Als hoogtepunt mag kortingscode adidas oktober 2019 je in het grottenatelier een mergelsouvenir maken. Fietsen, wandelen, kerst vieren, relaxen en adrenaline voelen: het kan in en om Valkenburg allemaal. Vanaf medio november t/m de kerstvakantie wordt MergelRijk ondergedompeld in een unieke kerstsfeer.

Met behulp van films,.a. Nieuw in Valkenburg en uniek in Limburg is de 18-holes Adventure Golfbaan! Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Tijdens de tachtigjarige oorlog werd het echter vernield door Willem de derde van Oranje.