ns korting ov chipkaart

: wie in een bus incheckt, ontdekt dat hij in de verkeerde bus zit en weer uitcheckt, betaalt een minimumtarief, al heeft de bus geen meter gereden. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. Het is pas geldig als er is ingecheckt. Ook de dagkaart voor fiets of hond korting treinkaartje ah is een reisproduct, evenals het bovengenoemde Reizen op saldo zonder NS-abonnement (dit in tegenstelling tot andere vervoerders, waar men zonder reisproduct zonder korting op saldo kan reizen). De kaart is behalve voor reizen op saldo ook geschikt voor alle andere reisproducten, zoals abonnementen en kortingsregelingen. In Hengelo is namelijk betere assistentie om de rolstoel uit de NS-trein te rijden. 5x Nederlandse Spoorwegen. Of je de trein nu dagelijks gebruikt om naar je werkt te gaan, of alleen gebruikt maakt van het spoor voor dagjes uit: bijna iedere Nederlander zit wel eens in zo'n bekende gele trein.

Stel je vraag, of geef je suggestie of klacht snel en gemakkelijk door via de OV -chipkaart Klantenservice of online via het contactformulier. Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van. Houd uw OV -chipkaart opnieuw tegen de kaartlezer op de kaartautomaat, totdat u de bevestiging krijgt dat het product op uw kaart is geplaatst. Related: OV -chipkaart : treinreis maken. Amsterdam Public Transit Chip OV Card -.

Daarom komt er op langere trajecten regelmatig railcatering langs. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. De kaartlezers kunnen zich bevinden op de perrons, bij de ingang van het station, of ergens daartussenin. Aan het begin van de reis moet de OV-chipkaart tegen een OV-chipkaartlezer van de vervoersmaatschappij worden gehouden, het inchecken. 10 Alleen op Schiermonnikoog is dit nog niet mogelijk. Of je reist lange afstanden 20 korting voor volwassenen, 40 voor 12-18 jaar. Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur).

Op de kaart kunnen allerlei reisgegevens gedrukt en/of ingevuld worden. Wordt er binnen 60 minuten in- en weer uitgecheckt, dan betaalt men niets. Men kan echter proberen het bedrag bij de busmaatschappij terug te vragen. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. 15 Basis- en kilometertarief bewerken Bij reizen op saldo begint de reissom met een basistarief (ook wel opstaptarief, niet te verwarren met het hierboven besproken instaptarief, de borg). De conducteur kan het abonnement dat op de OV-chipkaart staat op geldigheid controleren. De anonieme OV-chipkaart kunt u door meerdere mensen laten gebruiken. Met beide abonnement mocht onbeperkt gereisd worden in de daluren met de bussen en/of treinen van Arriva in Nederland. Er is geen kortingsbon heelhollandlakter restitutieregeling voor anonieme OV-chipkaarten. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. Ook kan het abonnement inmiddels verlopen zijn, terwijl de kaart zelf vijf jaar geldig blijft. De kaart is geschikt voor reizen op saldo en een beperkt aantal reisproducten zonder persoonlijke korting.

Ns korting ov chipkaart
ns korting ov chipkaart

Kortingsbonnen madurodam, Korting treinkaartje amsterdam,