ajax seizoenkaart korting fanshop

kon je korting bij manfield misgrijpen. Er is ook gewoon goed nieuws als je een seizoenkaart hebt: Ajax biedt bij Real-thuis de kans om je eigen stoel te kopen. Met jouw seizoenkaart kijk je 7 wedstrijden gratis* 10 korting 10 korting op de officile wedstrijdshirts in de PEC Zwolle Fanshop. Er is helaas ook een groep seizoenkaarthouders die zijn eigen stoel niet kan reserveren, omdat er plekken moeten worden vrijgehouden voor de Uefa. Eredivisie, fC Utrecht vs, fC Groningen, meer informatie 19:45, rat Verlegh Stadion. Macpark stadion, lIVE IN stadion, toegang tot alle 17 thuiswedstrijden, voordeel. ER ALS eerste BIJ, eerste aankooprecht voor onze thuisduels in de knvb Beker Play-Offs. Wat zou het mooi zijn als er ook tijdens Ajax - Real iets valt te vieren!

De thuiswedstrijd tegen Real staat op het programma voor woensdag 13 februari en de aftrap is.00 uur. Als je tot deze groep hoort, volgt er bericht van Ajax en kun je twee dingen doen: ervoor kiezen om een andere stoel te kopen of afwachten welke stoelen er de 16e vrijkomen als het alleenrecht na 48 uur vervalt. Je kunt je dus goed inlezen en voorbereiden. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vervolgens 17 januari aan de beurt. Jouw plec, een eigen vaste plek in het. Gezien sauna weesp met korting de populariteit van Europese avondjes en een affiche als Ajax Real zal de keuze niet reuze zijn. SV Ajax heeft hier tijdens overleggen veelvuldig bij Ajax op aangedrongen en aan de club gevraagd of deze regeling kon worden hersteld. Geldig vanaf de PEC Zwolle open dag, Niet geldig tijdens acties/sale. Aankooprecht, voor losse tickets voor reguliere wedstrijden (inclusief Ajax, Feyenoord en PSV) en uitwedstrijden. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf 49,50 euro deze prijs is inclusief 10 procent korting als je een seizoenkaart hebt en er is sprake van een-op-een-verkoop. Kids Logo Color Kids Logo Black Met meer dan.000 leden staan we achter Ajax!

Eredivisie, aDO Den Haag vs, fC Utrecht, meer informatie  14:30, stadion Galgenwaard. Heracles Almelo vs, fC Utrecht, meer informatie  20:00, stadion Galgenwaard. Terug naar de vorige stap.