kortingscode crea weekend rijswijk

Er breekt een knusse periode aan waarin iedereen weer aan de slag kan met zijn creatieve hobby. Vul deze dan in bij Promotie code opgeven. Geopend van.00-17.00 uur. 12 november 2018, een Planners Café op het Crea Weekend van 23, 24 25 november! De korting is alleen geldig op de entreeprijs van én volwassene en geldt niet.c.m. Leuk om thuis mee aan de slag te gaan! Algemene informatie, op 8, 9 10 september in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Op het Crea Weekend zijn vele hobbys vertegenwoordigd zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Lezersactie, start het najaar op creatieve wijze en bezoek het Crea Weekend in De Broodfabriek in Rijswijk op 9, 10 en 11 september.

Kortingscode Creaweekend - Tangle Studio Stefanie CreaWeekend Rijswijk - Facebook CreaWeekend Rijswijk 7, 8 9 september 2018 - Multihobby Kaartverkoop - Crea Weekend - Koop hier je tickets met korting!

Auto onderdelen 24 kortingscode, Domino's kortingscode zwolle, Ici paris kortingscode december, Amazon de kortingscode,

Entree volwassenen 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: wish promo code existing customers may 2019 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Prijs Slecht Goed "Value for Money" Slecht Goed. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Je betaalt 6 euro.p.v. Zij kunnen graffiti spuiten, zich laten schminken en diverse leuke workshops volgen.