palestra korting

vervelen. Benieuwd naar deze ontspannen behandeling? Boek een verblijf op Landal Stroombroek! Ontspanning en verbetering van uw huidconditie staat voorop. Binnen zijn voldoende saunacabines met de meest heerlijke, gratis opgietingen, die op zo'n geweldige manier gebracht worden, dat ik daar elke keer weer warm voor loop. Over ons, belangrijk om te weten, vouchercode.V. Maak jouw dag compleet met een smaakvol gerecht in hun restaurant). Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage?

Maak jouw dag compleet met een smaakvol gerecht in hun restaurant.
Dat kan want wij organiseren elke eerste woensdag van de maand een speciale badkleding dag bij.
Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht!

Wellness menukaart, onze horeca draait met een menukaart in onze wellness. Uw lichaam wordt door onze hamam specialist gereinigd, gezuiverd en gemasseerd.

Palestra is toegankelijk vanaf 16 jaar. Bekijk onze wellness faciliteiten, arrangementen, voor u, als bezoeker van, palestra, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Gereviewed door Riet Schuurman. Een prachtige Arabische Hamam. Dat is pas echt samen genieten! Een heerlijk en goed gevuld brosse koek van verschillende tarwesoorten, rozijnen, zonnebloempitten, citroenschil, honing en kruiden. Warm op in de Lapse sauna kotas, ontspan in de Marokkaanse berbertent kortingsbon blinkshop of kom tot rust tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage. Daarom nodigen wij u graag uit voor een heerlijke lunch of smakelijk diner is ons restaurant.