vakantiebeurs korting middag

op een hotelboeking in de supersale Pak deze codevtud Deze kortingscode van Expedia is geldig op hotels in de supersale bij een minimale boekingswaarde van 10 (dit is de reisboeking exclusief belastingen, toeslagen. Reizen met openbaar vervoer. Vakantiebeurs valt van alles te proeven. Zondag 13 januari:.00.30 uur Lees verder. Verder gelden er gereduceerde tarieven wanneer je bijvoorbeeld pas na in de middag of avond de beurs bezoekt. Bezoekers die meerdere dagen de, vakantiebeurs bezoeken of exposanten kunnen een hotel boeken nabij de Jaarbeurs: Overnachten Utrecht? De beurs is een perfect startpunt voor je volgende reis. 50 Ontvang een gratis kaartje voor de Vakantiebeurs Deze Vakantiebeurs kortingscode geeft 2 korting op jouw.

Elk jaar wordt in de Jaarbeurs Utrecht een heus vakantiespektakel neergezet:.
Ben jij van plan een verre reis te boeken of wil je nieuwe ideen opdoen wat betreft vakanties, dan.
Vakantiebeurs 2018 echt wat voor jou!
Zijn vandaag op de vakantiebeurs geweest en kregen een korting van 10 op erwtensoep roggebrood en warme drank op het bord stond.50 euro en moest voor 2 personen 10 euro afrekenen dat is al meer en ook de 10 korting is er niet afgetrokken.

Sentimo korting
Europa park kaartjes korting
Plaza juwelier kortingscode

Of zoek je een goede camping dan wel een verre vakantie of cruise? Koop je, vakantiebeurs dagticket NS retour naar Utrecht voor maar. Middagticket, vakantiebeurs 2019 niet meer geldig is of verlopen. Of je nu op zoek bent naar advies of alleen inspiratie op wilt doen; met een vloeroppervlakte van circa.000 vierkante meter en ruim.000 exposanten is er genoeg te beleven. Vakantiebeurs bezocht door ruim 100.000 personen. Deze kortingscodes van Vakantiebeurs heb je gemist! Treinreizigers hoeven nadat ze zijn uitgestapt op treinstation Utrecht Centraal ook niet veel moeite te doen, de evenementenhal is slechts enkele minuten lopen. Overigens zijn er ook mogelijkheden.