50 plus korting museumjaarkaart

plopsaland tickets korting wk echt aan diegene van de mobiel toebehoort. Aan het Museumweekend doen jaarlijks ongeveer 400 musea mee. Was deze pagina nuttig? Vraag nu aan en ontvang het eerste jaar korting op de jaarbijdrage. Na aanschaf is de kaart 1 jaar geldig vanaf het moment dat de museumkaart bij uw eerste bezoek aan een museum gevalideerd wordt. Zo krijgt u bij Pearle Opticiens voortaan 15 korting op uw complete bril. Overigens kan men vanaf juni 2018 niet meer dan 5 x een bezoek brengen aan een willekeurig museum met de tijdelijke museumkaart. De tijdelijke kaart is er voor volwassenen en voor kinderen (tot en met 18 jaar bij aanschaf).

Sluis Het Heiligenbeeldenmuseum(va ) - Vorden Onderstaande musea zijn vanaf ook met museumkaart te bezoeken. Prijzen in 2019, museumkaart volwassenen bij aanschaf  64,90 (inclusief  4,95 administratie kosten). Reizen, uitjes, producten en krijg je gratis advies van anwb Experts. Er bestaat geen familiemuseumkaart. Welverdiend genieten noemen wij dat! Micropia - Amsterdam Kasteel Cannenburch - Vaassen Museum de Looierij - Dongen Kasteel Huis Bergh - 's-Heerenberg Kasteel Heeswijk - Heeswijk-Dinther Noord-Veluws Museum - Nunspeet Museum Nijkerk - Nijkerk Space Expo - Noordwijk Jan Uten Houte - Etten-Leur Onderstaande musea zijn sinds ook met museumkaart.50 plus korting museumjaarkaart

Museumjaarkaart, kopen 50, plus - /mb/museumjaarkaartkopen. Wij willen u graag informeren over de 50 - plus -voordeelpas: een leuke en erg goedkope manier om bij uw aankopen veel geld te besparen! Duizenden ondernemers in vele verschillende branches verlenen u een flinke extra korting op uw bestedingen. En dagelijks melden nieuwe ondernemers zich aan, die mee willen doen.

Bobbejaanland kortingskaarten
Ns korting meereizen chipkaart

De Unie KBO de grootste ouderenorganisatie zet zich al jaren in voor de belangen van ouderen en voor de verbetering van hun koopkracht. Bij registratie via het internet /registratie is uw Museumkaart ook verzekerd tegen verlies of diefstal. De beste pechhulp, altijd dichtbij, we doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. In het tweede jaar en de daaropvolgende jaren vervallen de 4,95 administratie kosten. Nieuw bij museumkaart Onderstaande musea zijn vanaf ook met museumkaart te bezoeken. Dan int de Unie KBO uw eerste contributie van 17,50. Klik hier om direct kortingscode donald duck de digitale krant te lezen. Wat kost het lidmaatschap? Veel musea hebben dan extra activiteiten zoals lezingen, rondleidingen, speurtochten of wandelingen voor de bezoekers.

Birkenstockshop kortingscode, Kpn korting zorgverzekering, Arriva korting herfstvakantie,