voorwaarden kortingsbon praxis

van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien: de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie. Voor dringende vragen of problemen biedt de telefonische ondersteuning van de Praxis klantenservice uiteraard doorgaans de meest efficinte oplossing. Er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. De kortingsbon is niet te gebruiken in combinatie met folder/online aanbiedingen. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Klant dient zelf na te gaan of de voorwaarden van de Klantenkaart toestaan dat de Klantenkaart gebruikt mag worden voor deelname aan het Klantprogramma. Het is niet mogelijk om de MijnPraxis-ID te gebruiken om Air Miles in te wisselen. De Geschillencommissie zal een geschil niet behandelen of de behandeling staken, indien aan de ondernemer surseance van betaling is verleend, deze in staat van faillissement is geraakt of zijn bedrijfsactiviteiten feitelijk heeft beindigd, voordat een geschil door de commissie op de zitting is behandeld. Praxis volgen op social media levert je verschillende voordelen.

Offici le, praxis actiecodes kortingsbonnen Algemene voorwaarden thuiswinkel, praxis Praxis kortingscode: 20 korting live: 32 x deals

Praxis heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt. Org en elektronica met korting dat hij zijn vordering op de ondernemer overdraagt aan Thuiswinkel. De MijnPraxis-ID is niet te gebruiken in combinatie met Air Miles-korting, artikelen verkocht onder de naam Baseline, Praxis Cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten zoals bezorgen en verhuur (behoudens voor zover uitdrukkelijk anders bepaald) en andere artikelen of diensten die door Praxis zijn uitgesloten of op grond. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.