drents museum openingstijden

gazons zijn kort geknipt en er zijn geen hoge drempels, waardoor iedereen zich makkelijk kan bewegen, 65 plus korting met of zonder hulpmiddelen. Bij goed weer is de tuin, waarin geen beelden meer staan, toegankelijk. Of u nu wilt kamperen of een vakantiehuisje wilt huren: op onze camping ervaart u vrijheid en ruimte om heerlijk tot rust te komen. Voor groepen ( 15 personen) gelden speciale kortingstarieven. Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden de tuin bezoeken. Betaalbaar genieten van een welverdiende vakantie doet u op Park Drentheland in Zorgvlied! Dit unieke natuurgebied met bossen, vennen, heide en zandverstuivingen nodigt uit om fijne wandel- en fiets- en paardrijtochten te maken.

Allemaal redenen om wat langer in Drenthe te blijven, er is genoeg te zien! Aangelijnde honden zijn toegestaan. Uniek natuurgebied en leuke uitstapjes, de camping met ruime plekken ligt prachtig beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Feestdagen 11.00 -.00 uur 25, 31 december en 1 januari gesloten 26 december 11.00 -.00 uur, entreeprijzen, tot 8 jaar: gratis 8 tot 18 jaar en CJP: 4,50 18 en ouder: 9,25. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op Park Drentheland!

Op fietsafstand vindt u gezellige en authentieke dorpjes. Op maat worden voor een aantrekkelijke prijs arrangementen samengesteld waarin veel mogelijk.

Voor de paardenliefhebbers is er een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig. Groepsbezoek, beelden in Gees biedt vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, het vieren van een verjaardag of een familie-reünie. Andere beeldentuinen zijn Wildevuur in Hooghalen en Zwakanaga in Exloo. Wilt u graag actief bezig zijn? Op korte afstand zijn volop leuke uitstapjes te maken voor jong en oud. In de galerie is een ruime rolstoeltoilet, met een voorziening om baby's te verschonen. Omgeving, beelden in Gees ligt in Zuidoost Drenthe in de gemeente Coevorden, niet ver van Emmen.