thermaalbad arcen kortingsbonnen

faciliteiten zoals voetenbaden, dompelbad, douches en een buitenbad van 29 C met thermaalmineraalwater. In veel gevallen worden uw behandelingen vergoed via uw zorgverzekeraar. Bron van gezondheid, weldaad en ontspanning. Het water bevat fluoride, jodide en ijzer. In Thermaalbad Arcen vergeet u alle dagelijkse beslommeringen en kuurt u op een verantwoorde wijze.

Im Thermalbad Arcen vergessen Sie den Stress des Alltags.
Hier kuren und entspannen Sie auf verantwortungsvolle Weise.
Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 C, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron.

Kortingsbonnen ariel pods
Kortingsbonnen sumo
Kortingsbonnen mondo verde

U kunt uw verwenuitstapje dus ook prima combineren met een verblijf in een bungalow of comfortabele hotelkamer. Daarna wordt het gezicht volledig gereinigd en verzorgd. In die oase van rust vindt u alles voor een optimale gezondheid. Lees Meer, in Thermaalbad Arcen vergeet u alle dagelijkse beslommeringen. Ook zijn er natuurlijk vele soorten massages te boeken. Mer Sens, een massage met warme en koude stenen. Dat is goed voor lichaam en geest. Openingstijden, het Thermaalbad is dagelijks geopend van.30 tot.00 uur.