reizen per trein met anonieme ov chipkaart

: check altijd in en uit met deze chipkaart. Een OV-chipkaart kost 7,50. Het overgebleven saldo krijgt u terug bij verlies of diefstal. Als een deel van uw kaart buigt of breekt, kan uw OV-chipkaart defect raken. Bestel saldo via internet of laad 5 euro korting kapperskorting je kaart.

Om gebruik te maken van het openbaar vervoer heeft u een OV-chipkaart nodig. Gebruik je OV-chipkaart alleen waarvoor hij bedoeld is: in- en uitchecken en opladen. Kies voor automatisch opladen zodat je nooit meer hoeft na te denken over saldo. Op een anonieme OV-chipkaart kun je geen persoonsgebonden reisproducten, zoals een abonnement voor woon-werkverkeer, zetten. U herkent een OV-chipkaart verkooppunt aan het roze OV-chipkaartlogo. OV-Chipkaart transacties, check je OV-reishistorie, de online OV-reishistorie is een overzicht van de reizen en transacties die je met jouw persoonlijke of anonieme OV-chipkaart maakt. De kaart efteling korting gardaland is direct verkrijgbaar bij een NS-kaartautomaat met OV-chipkaartlogo of bij overige verkooppunten. U vult het formulier in en stuurt dit samen met de anonieme OV-chipkaart op naar het adres dat op het formulier staat.

Alle vervoerders in Nederland doen mee aan dit overzicht. Medewerkers hoeven de reis dan niet voor te schieten en achteraf te declareren. Je reist bijvoorbeeld zelf met de anonieme kaart met de trein naar Amsterdam en je zoon gebruikt dezelfde kaart een dag later om met de bus naar voetbal te gaan.

Korting treinkaartje augustus, Meereizen met korting ov studentenkaart, Korting treinreis berlijn,