korting met stadspas amsterdam

via het aanmeldformulier dat bij de activiteit staat. . Zo werkt de aanvraag: Check om te ontdekken welke regelingen u hier kunt aanvragen. Een ieder die in het bezit is van een stadspas krijgt dus maar liefst 5,00 korting per maand bij het (opnieuw) afsluiten van een 12 maanden abonnement. Ten slotte vul je ook jouw Stadspasnummer. Echter met een maximum van 100,- korting per activiteit. Lees meer, gratis Consult, heb je fysieke klachten of moet je herstellen van een blessure? Daar kun je achter komen via de lidmaatschapstest. Stap 5 Naast je Stadspasnummer stuur je Prisma een kopie van de voorkant en de achterkant van je stadspas. Bent u uw stadspas kwijt? Nieuws, het Body Reset programma bij Palestra.korting met stadspas amsterdam

Hiermee kun je gratis of met korting naar activiteiten, musea, theater, Artis, zwemmen en nog meer.
Stadspas met groene stip is voor korting op sport en culturele activiteiten voor u en uw gezin.

Belangrijk voor jou om te weten: Je hebt een, stadspas met groene stip. De medewerkers van het financieel spreekuur helpen u graag. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. De, stadspas is er voor inwoners van, amsterdam, Diemen, Landsmeer en Oostzaan met een minimum inkomen of een AOW-uitkering. Via de onderstaande knop kunt u ons aanbod van computercursussen bekijken: Stadspas is een initiatief van de Gemeente. Hierna moet u inloggen met uw DigiD. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente, amsterdam.

Diesel horloge korting
Playstation 4 console korting
Anwb korting oertijdmuseum

Stadspas met groene stip of andere regelingen. Ook als u geen studiefinanciering krijgt. Voor het nieuwe seizoen, werken we weer samen met, stadspas. We vertellen u dan of u recht hebt op de regeling of niet. Kom je er niet uit? Palestra Sports heeft per 1 augustus 2015 weer een samenwerkingsverband met de stadspas, amsterdam. Voorwaarden, stadspas met groene stip, u moet 18 jaar of ouder zijn. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je in aanmerking kunt komen voor de korting met je Stadspas. Doe de check en kijk of u in aanmerking komt voor een. Amsterdam kunnen daarom bij ons rekenen op een extra korting. Lees meer, meer nieuws, facebook, gratis Proefweek, maak gratis kennis met.