kaartjes met korting voor de lion king

euro's, inclusief btw en wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage. Reserveer nu het 2-daagse musicalarrangement The Lion King. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Onder andere een theaterticket, pauzearrangement, driegangendiner, ontbijtbuffet en entree tot het Holland Casino zijn inbegrepen. Donderdag: 20:00, vrijdag: 20:00, zaterdag: 15:00, zaterdag: 19:30. Handlings- en transportkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Door deze producten te bestellen, verklaart u dat u tenminste de voor aankoop van het product vereiste leeftijd heeft.kaartjes met korting voor de lion king

Profiteer nu tot 50 super last-minute voordeel bij The. Boek snel je kaarten met voordeel voor shows t/m Mis dit unieke aanbod niet. Met familievoordeel naar The, lion King! Zomer de Koning der Musicals, ga met het hele gezin naar The. Maximaal 8 kaarten per reservering.

Alle musicals met ledenvoordeel Bekijk alle theatervoorstellingen. Als de prijzen van de aangeboden artikelen en diensten stijgen in de periode tussen het moment dat u bestelt en de uitvoering van de bestelling door Eventim, heeft u het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen. Toepasselijkheid.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking de Musical shop van Eventim.s.m. 5.7 Reeds gekochte kaarten zijn niet te wijzigen of te annuleren. Eigendomsvoorbehoud, de eigendom van geleverde artikelen gaat pas over als u het verschuldigde bedrag aan Eventim heeft betaald. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis goed van te voren te plannen. Bekijk de routebeschrijving, speeltijden, dinsdag: 20:00, woensdag: 20:00. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.

Kfc korting november, Korting kaartjes lion king, Pma korting terugvragen, Greetz kortingsbon,