gaiazoo kerkrade openingstijden

-14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel Klantenbeoordeling GaiaZOO (46 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld. In het gebied Taiga wacht een bijzondere ervaring. Bovendien ontdek je de leukste dierenweetjes tijdens diverse dier(voeder)presentaties en vertellen dierverzorgers elke dag over de dieren die in GaiaZOO leven. Jos Wolters Lotje1, 19 september 2018 Gezin Lekker gewandeld Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Mooi park, behalve de vogels weinig dieren gezien. Binnen 1,5 uur rijden ben je al in Toverland vanuit Utrecht. 25 korting Hilvarenbeek (58 beoordelingen) Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

Bij aankomst krijgt u uw entreeticket voor de GaiaZOO, dat een dag geldig. Abdij Rolduc ligt aan de rand van Zuid-Limburg, letterlijk pal tegen Duitsland aan. Lees verder, met het Rolduc arrangement verblijft u een nacht in ons hotel en thermen holiday schiedam badkledingdag dineert u in onze Kloosterbrasserie de Kanunnik, waarbij u geniet van een driegangen weekmenu. Heeft u interesse om met uw eigen gezelschap hier te verblijven en bent u op zoek naar een activiteit? Vanuit onze abdij kunt u zowel in Nederland als Duitsland prachtige wandelingen maken. Ga eropuit met het hele gezin. Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Niet alleen als individu maar ook voor gezelschappen kunt u bij ons een (groeps)arrangement reserveren. Sterker nog: de muskusos is alleen in GaiaZOO te vinden! Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, beetje teleurstellend bezoek, omdat Gaiazoo de supermooie binnenspeeltuin "Dinodome" op (in de herfstvakantie als er veel kinderen zijn) had afgesloten. O, wat is het hier gezellig! Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen.

Spot op de Afrikaanse savanne een sierlijke giraffenfamilie en reis door naar Zuid-Amerika waar de doodshoofdapen en de rode brulapen boven je hoofd door de takken klimmen. GaiaZOO Kerkrade GaiaZOO in, kerkrade is een prijswinnende dierentuin. Het park is in 2013 verkozen tot leukste dagje uit van Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot.