korting studentenkaart amsterdam

voor alle kortingen bij jou in de buurt of die op je volgende vakantiebestemming. Met nieuwe Hollywoodfilms, maar ook arthouse en cult. 20 korting op de lessen bij Chance 2 Dance! Geldig t/m oktober 2018, bestel je artis tickets voordelig online en vermijd lange rijen.

40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.
Je krijgt 25 korting op vertoon van je UvA-studentenkaart.
Of neem een kijkje achter de gevels van de wereldberoemde grachtengordel in Museum Van Loon ( 2 korting).
Bekijk de bijna complete verzameling etsen van Rembrandt van Rijn in het Rembrandthuis ( 3 korting).
Ook korting bij het Joods Historisch Museum ( 3) en het Allard Pierson Museum en Archeologisch museum van de UvA zijn.

Diergaarde blijdorp korting anwb, Code 10 korting zalando, Hema zorgverzekering korting brillen, Thuisbezorgd 10 euro korting,

Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor het Amsterdamse nachtleven. Je krijgt korting op vertoon van je collegekaart in de winkels aan het Spui. Musea, wil je meer weten over de geschiedenis van Amsterdam? Je krijgt 25 korting op vertoon van je UvA-studentenkaart. 2018, pak 8,50 korting op je ticket naar artis. Korting collegekaart amsterdam, je bent wel verplicht om te bewijzen dat je student bent. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor de Dinnercruise in Amsterdam. Isic Nederland heeft als motto - Making student life better - zodat jij elke dag en overal de beste studentenkortingen kunt vinden en zo het beste uit je studentenleven haalt.

Fun & feest kortingscode, Importtoys kortingscode,