reizen met ov chipkaart

en verder willen reizen met de RB 61 Hengelo-Bielefeld moeten vanaf Hengelo een vervoerbewijs kopen naar de bestemming in Duitsland. Activeer de ov-chipkaart voor de trein. 2015, met de OV-chipkaart kun je reizen en betalen in al het openbaar vervoer kortingsbon nooz in Nederland. Dan hoef je dus niet opnieuw in te checken. Je hoeft 'm alleen op te laden en dan kun je reizen door in- en uit te checken. Dan zijn er ook andere alternatieven.

OV-chipkaart is het vervoerbewijs voor het openbaar vervoer in Nederland. Met een, oV-chipkaart op zak hoef je niet meer na te denken over strippenkaarten, metro- of treinkaartjes. Met én kaartje in de trein, tram, bus en metro.

Desondanks kreeg de reiziger een boete. Traject Enchede-Gronau: De OV-chipkaart is in de (rode) treinen van DB Regio op het traject Enschede-Glanerbrug te gebruiken. Als je kiest voor de OV-Chipkaart, doorloop dan deze vier stappen. In dit artikel vertellen we in vier stappen hoe het werkt. Check per vervoerder in- en uit. Daarna gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een bevestigingssignaal. Aan het begin van je reis houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Lees ook: Toeslag bij papieren aanvraag OV-chipkaart toegestaan. Vraag restitutie aan, tip: Meld je aan bij /melding om voortaan een seintje te krijgen als je vergeet uit te checken. (Tenzij je gebruik maakt van de regeling Samenreiskorting ). Meer over, vergeten uit te checken? Zo weet je direct wanneer je je saldo kan terugvragen.

Opladen voor het reizen.
Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen.
Dat kan met geld.
Reizen met een huisdier of fiets Steffie legt.
Reisplanners Verschillende soorten reizigers Studenten Kinderen, 65-plus en groepen.

Railrunner laden op anonieme ov chipkaart
Met 40 korting reizen ns
Uit met korting toverland
Toverland halloween met korting