korting treinkaartje augustus

het weekend bij NS op vrijdagavond 18:30 uur in gaat? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen. Ideaal voor als u slechts een enkele treinrit nodig heeft. In het weekend zijn er in de regel geen tijdsbeperkingen. Gratis kaartjes en treinuitjes met korting. Alleen tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur kun je niet inchecken. Voor 39 euro reis je én maand lang onbeperkt met de trein in het weekend. Reist u met meer dan 4 personen? Maandelijks bestelt u via hier treinkaartjes met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v.

korting treinkaartje augustuskorting treinkaartje augustus

Deze actie liep t/m 31 augustus 2018 dus is helaas weer voorbij. NS de wissel omgezet en het reizen met korting in groepsverband in een ander jasje gegoten. Van Kruidvat treinkaartjes dat hema dagretours en van AH treinkaartjes tot Blokker. Winter Efteling met korting : trein toegang voor.

Duimen voor korting 2019
Korting treinkaartje ah
Hoe reken ik procent korting uit
Uw ereader korting

Kinderen meenemen in de trein? Trein Bus Efteling: 43 (zie ook: Efteling met Korting trein HTM-dagkaart Madurodam: fifa 18 korting fifa 19 ps4 29 (zie ook: Madurodam met Korting dagje Amsterdam, incl. NS Dagretour 19 (Februari 2019 bekijk Actie. Met de OV Chipkaart kunt u gemakkelijk in- en uitchecken, maar madame tussauds en Amsterdam Dungeon zijn te voet ook uitstekend bereikbaar. Tijdelijk bestelt u een NS Weekenddagretour voor 18 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m De NS Weekenddagretour is online te bestellen bij ActieVanDeDag en beperkt verkrijgbaar. Hele dag geldig in het weekend en te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Bestellen of meer informatie? Trein Doppio 19, verkoop: t/m 28 februari 2019, reizen: t/m Reisproduct: NS Dagretour (stad naar keuze) Voucher Koffie of thee Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. Treinkaartjes actie Bent u benieuwd naar de laatste trein acties van 2019? Benieuwd naar de NS International kortingsacties van dit moment?