ov 40 korting meereizen

maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Geplaatst op: 25 augustus 2015, met het studentenreisproduct op je, oV -chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein. Delen: Twitter, facebook, google. OV -chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct. Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder, oV -chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken. Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering.

Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag.

Kortingscode charlie temple december 2019
Hoe reken ik procent korting uit

Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Meereizen met 40 korting studenten. OV -buitenland ontvangt, vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Kom je zo toch niet op je bestemming? Dit kan alleen niet royal canin kortingsbon twee keer in twee maanden. Die kun je zonder problemen overal mee naar toe nemen, als je m hebt ingeklapt. Ov -chipkaart te laden. En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Het studentenreisproduct kan op elk moment door de student worden stopgezet. Met het studentenreisproduct weekendabonnement kan een student: Vrij reizen: van vrijdag.00 tot maandag.00 uur op feestdagen.00 uur tot.00 uur de volgende dag op Goede Vrijdag en op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. Mocht je er toch voor kiezen om het studentenreisproduct te combineren met een ander reisproduct, dan komen de extra kosten (die je hebt gemaakt doordat het studentenreisproduct niet werkte in combinatie met een ander reisproduct) niet voor vergoeding in aanmerking.