oceade kortingsbon

hammam, sauna en jacuzzi. U kunt zich met een gerust hart vermaken. Koop je tickets met korting dankzij Shedeals. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Bij het restaurant kunt u heerlijk eten en op krachten komen om er weer op los te spetteren! Dan is waterpretpark Océade de place to be! Bovendien kunt u gratis zwemvesten lenen voor uw kinderen.

Dankzij Shedeals koop je nu jouw toegangstickets extra voordelig. Je kids kunnen er zich uitleven op de coole glijbanen, terwijl mama en papa genieten van een sessie in Saunaland. Waterval beklimmen, de apenbrug en banden in het golvenbad. In Océade worden er verschillende animaties georganiseerd. Océade, het.1 waterpretpark van Belgi. WAT houdt deze aanbieding IN?

Ontdek Brussel met korting tot wel 90! De leukste Restaurant, Wellness. Océade is hét levendige waterpretpark van Brussel.

Blurb kortingsbonnen, Planckendael kortingsbon, 1st to dive kortingsbon,

Heb je een kleintje bij? Bestel jouw tickets nu via. Shedeals Fun voor groot en klein bij Océade. Bovendien geniet je nu van een fikse korting via Shedeals, van een win-win gesproken! Schrijf je nu in! Een bubbelbad, binnen- en buitensauna's, een stoombad, douches en een heerlijke relax ruimte. Als volwassene (volwassene en kinderen groter dan 1m30) betaal je slechts 12,50 in plaats van 20,20.

Ticket kind: Slechts 10,50 in plaats van 19 voor een dagticket voor kinderen tussen 1m15 en 1m30. Opgelet : je toegangsticket is enkel geldig bij aankomst voor.00 uur op zaterdag, zondag, feestdagen of tijdens de schoolvakanties. Home, webshops, océade, de beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Hoogtijd dus om een uitstapje te plannen! (Kinderen kleiner dan 1m15 mogen gratis binnen) *De toegang tot Saunaland voor 18 jarigen in badkledij is inbegrepen in de prijs. Met een uitstapje naar waterpretpark Océade in Brussel zit je altijd goed. Voldoende ingredinten voor optimale ontspanning in Saunaland. De tientallen glijbaanpistes en waterattracties, binnen- en buitenbaden maken van Océade de waterspeeltuin bij uitstek.

Relatiegeschenk kortingsbonnen, Karwei kortingsbonnen, Geur en sfeer kortingsbonnen,