singles day korting tv

Bijenkorf, de voordelen van online shoppen tijdens Singles Day bij de Bijenkorf: - Gratis bezorging voor Privilege Members - Vandaag voor.00 uur besteld, morgen in huis - Gratis retourneren - Bedenktijd van 21 dagen, wil je altijd op de hoogte. Zal het dit jaar bij ons ook de grootste nationale shoppingdag worden? Hoe kun je het beste profiteren van Singles Day? Tientallen webshops in Nederland deden mee, waaronder: BCC (met kortingen tot 30 op veel artikelen ICI paris XL (25 korting op het hele assortiment Hunkemöller (20 korting op het hele assortiment asos (15 korting op het hele assortiment Blokker (11 korting op het hele assortiment. De officile naam in China is Singles Day, maar met het woordje Happy ervoor klinkt het toch allemaal net even wat vrolijker. Tegenwoordig zijn er nog meer webwinkels die meedoen aan dit kortingsfestijn.

Legoland duitsland kortingsbon, Lief en klein kortingscode, Expedia korting vliegtickets,

Aanstaande zondag, op 11/11, shop je met (hoge) kortingen bij een heleboel winkels. Singles Day Hunkemöller Eén van de weinige webshops die in 2016 al inhaakte op Singles Day was Hunkemöller. Zolang de voorraad strekt. Expert behoort top de top 3 van home-elektronicawinkels en biedt een uitstekende service en kwaliteit. En niet members kregen 11 korting op de gehele collectie. In 2017 kon u met allerlei eenvoudige online spelletjes studentenkorting kapper zwolle ook een heleboel gratis coupons krijgen om zo nog meer korting te krijgen. Profiteer van deze top 3 aanbiedingen of bekijk het overzicht met alle aanbiedingen.

Er werd in totaal voor 13,8 miljard euro gekocht in China. Dit jaar valt Singles Day 2019 op maandag 11 november. Singels Day 2018 valt op een zondag.