Heeft u een idee voor een mobiele app, maar kunt u niet computercoderen?

Er zijn redenen dat dit de eerste dodelijke zonde zou kunnen zijn. Het heeft veel meer alle tegenovergestelde hoofdzonden begaan samen. Klanten hebben de neiging om te bepalen dat alle ontwikkelaars hetzelfde zijn, dus de kosten worden de belangrijkste bepalende factor bij het inhuren van wie ze inhuren. Het is een grote fout, en ik mensen kiezen keer op keer voor deze fout.

Neem zeker eens een kijkje op de app. Het heeft geen zin om zomaar in schrijf-apps te springen die niet voldoen aan de vereisten van een gebruiker. Een jaar geleden kon je gemakkelijk een app schrijven die wat onzin deed (bijvoorbeeld een scheetgeluid maken) en verwachten dat mensen het zouden begrijpen. Gewoon gaan, dat komt niet meer voor. Als je een mobiele app-ontwikkeling nodig hebt die populair is, moet je deze nuttig maken.

Het promoten van uw app is erg ingrijpend en waarschijnlijk App laten maken het eerste dat u moet doen om geld aan uw bedrijfsresultaten te verdienen. Laat een PR-geschreven en zelfs digitale marketingvideo op uw site of Facebook plaatsen. Gebruik sociale media als een gemakkelijkere manier om extreem overmatig gebruik door de meeste mensen te verspreiden. Persberichten zijn een enorme hit voor de creativiteit van applicaties. Persberichten kunnen op Vocus worden geplaatst, wat eigenlijk een digitale rapportsite is, maar uw sollicitatiegegevens zullen verspreide personen zijn die nieuwsgierig zijn naar die specifieke categorie. U zult veel informatie vinden over hoe u uw mobiele creditcardaanvraag onder de aandacht kunt brengen.

Als u liever zaken doet met een bedrijf, raad ik u aan het formele onderwijscircuit te volgen. Hoewel app-ontwikkeling nog vrij nieuw is, bieden veel universiteiten en hogescholen app-ontwikkeling nu aan als onderdeel van hun curriculum. Sommigen bieden het maken van apps voor een enkele cursus, terwijl anderen een volledig studieplan hebben gewijd aan het creëren van opties.

Stap drie: nu iemand eenvoudigweg een idee heeft van hoe u uw idee over de grond kunt krijgen, kunt u een schets maken met een georganiseerd plan. De methode moet omvatten hoe u aan de slag moet gaan, dat wil zeggen positiviteit. aan de slag gaat, hoeveel tijd u eraan wilt besteden, precies waar u op moet letten bij het eindproduct. Bijvoorbeeld: Idee (een mobiele app maken) Overzicht: Ik ga aan de slag door eerst de stappen te bespreken die nodig zijn voor een mobiele app. Ik zal waarschijnlijk ongeveer een uur aan dit voorbereidende werk besteden, zodra ik een algemeen idee heb van hoe ik moet oefenen. Ik ga zitten en nadenken over de app die ik verwacht te maken, het eindproduct zal naar xxx gaan (wat het ook was waartoe u zou besluiten in de onderzoeks- en ontwikkelingsfase.

De applicatie moet op papier worden getekend en gebruik vervolgens de sjablonen die daadwerkelijk aanwezig zijn in de SDK die u nodig hebt voor het ontwerpproces. Er zijn zoveel sjablonen beschikbaar en je moet de mooie en effectieve kiezen. De hoeveelheid tijd die voor het downloaden wordt gebruikt, komt hier vaak perfect ten goede. Er is een objectieve C-programmeur nodig die u begeleidt, zodat u de basisprincipes van het programmeren zo goed mogelijk begrijpt. A helpt bij het maken van de daadwerkelijke opnamen. Kan binnen een paar uur worden voltooid, of het duurt een lange seconde.

Er komt veel bovenop de volgende Angry Birds die het goed doen als een aparte app op maat. Google maar eens naar de “domste iPhone-apps” om te kijken naar het type ontwikkelaars dat een essentieel inkomen creëert en verdient.